S ö n d a g & M å n d a g
































Det kommer mer bilder snart . P u s s p å  e r

S ö n d a g s M å r g o n

hejsan alla heta läsare !
just nu sitter jag hos Tims pappa . Jag bloggar dom andra sitter och spelar fotbollsmatch -.-. Ska snart gå ut dit .
Min mårgon började med att jag och Felicia hamnade på Donken kl 10 . Sen gick vi till Tims port lite längre bort och väntade där men dom sooov ! -.- så vi komunucerade (stavning?) med en kille som stog och rökte , han visade oss täcken på händerrna så att vi kom in . alltså koden till porten. Som tur kom vi in och gick upp . Fan vad jobbigt !
När vi kom längst upp började Tim och Manka jääävlas med oss och vägrade att öppna dörren så vi kom inte in i lägenheten . Efter ett tags knackande och plingande  på Tims dörr så öppnade Grannen sin dörr och frågade vad frågan var om? vad vi håller på men ? vi ba : asså....vi väntar..på tim..han öppnar inte .
Hon ba:okej .. men det är lungt . Huuuuhh! hah .
Sen öppnade jävlarna dörren och släppte in oss hah .
Men jag skriver och lägger in mina bilder sen .
P u s s p å e r m i n a s k ö n a !



Chris Crocker






Men gud.. människa..

E H

Nu börjar Earth hour . Halv 9 till halv 10 . stäng av alla onödiga elektronsaker. Var snälla mot miljön . Jag ska i alla fall gå till Mossebacken och kolla på vackra Stockholm med Indi och grabbarna.  Ha det bäst ! P u s s 

                                               

090328

Just nu sitter jag och spelar ett väldigt roligt spel på facebook . Crazytaxi man ska försöka komma upp i levlar och hoppa över olika bildar . jäkligt kul . men det är som en drog värkligen . Ska just nu försöka slå mitt rekord . Level 10 .
 
Mina planer för idag . Vid 12 ska jag gå på bio med min lillebror . Vi ska se  Petson & Findus till och med jag älskar det . Det är så mysigt tycker jag . Efter det så ska jag hjälpa mami att städa , och i kväll drar jag ut med Kompisar . Kanske dyker upp något annat oinväntat . vi får se . Nu ska jag ta en mårgonrunda med vowen ;] byebye !


F R I D A Y


R ö d a   l ä p p a r


Bjuder på den . jag skulle kasta vattenbalongen på en av killarna i min klass.


S e x y   m a m a ´s

vi bjuder på den -.-



: ]

P u ss och k r a m
S k u mm b a n a n

Älskar man så älskar man

Hej  käre blogg . I dag vaknade jag runt 6 somna om -.- och vakna up vid 7 igen . Gick som vanligt till skolan idag . Träffa mina små körvar Louisa & Andrea . På lunchen åkte vi till donken och åt lite . Sen efter skolan så träffade jag Fillefjongen . Och vi chillade lite hemma sen träffade vi grabbarna och var ute och mös i snöyran . Vi åt lite donken till middag . Jag vet att jag är tjocks som äter donken 2 gr . Men i alla fall. Kvällen slutade med att vi typ slagga hemma hos Emil , och drog hem vid 10 . Nu sitter jag här hemma och kör crazy taxi  som en dåre . I love it . Men ska nog chatta lite till med en sötos och dra mig till sängen med en kopp té & kolla på en bra serie av CSI  . K Y S S A R . Ps . ha det bäst !
Tänkte också säga att jag älskar mina grabbz hihihi + Indi syster ;]
var i helvete köper man detta underbara skor ?

O n s d a g

Hejsan svejsan , idag var humöret på högsta grad .Dagen började med Svenska sen Musik . Vi sjöng och spelade gitarr . Det gick faktist super för mig [a] . Sen var det mat . Jag åt potatis haha . Efter det kom Leyla och jag snackade lite med henne sen gick jag till min engelska och vi fick en läxa med glosor och text . På matten gick vi ut och satte oss och jobbade det var så jäkla härligt väder och solen sken och alla var glada . Jag och mina 2 kompis gick och köpte
 M i n i m e a l  så gott ! efter ett tag blev vår lärare så suktad så han gick och köpte en han med XD. Sen gick jag hem med Leyla först gick vi till hornstull för att min mami skulle ge mig lite money men så blev det icke . Så vi tog tuben hem istället . och hamnade med popcorn hemma hos mig -.- . Sen stack hon och jag & Felicia åkte hem till   D a n i e l a  som var med Emil Daniel & Manka . Så vi var med dom och hade skiiit kul . Vi hängde lite på medis och donken . På väg hem till D a n i e l a , så satt vi på bussen och det komemr in 3 fyllon och börjar skrika över hela bussen att det är snällt att ge sin plats åt de " gammla " . Sen när vi kom fram till  D a n i så satt vi och chillade i hennes säng . När vi kom tillbaka till söder så var vi ute till strax efter 9 . Och hade skita kul haha . Och nu sitter jag hemma och ska börja fixa mig till sängs .


 

P u s s  p å   e r   a l l a    s ö t n o s a r

Gud vad Hugo skämmde ut sig när han dansade magdans :s haha...


20:00

NUUUUUUUUU  BÖRJAAAAAR DEEEEEEEEEEET !        

vem röstar ni på?
Enligt mig är det Hugo.

T I S D A G

hejsan my love !
vad gör ni ? jag sitter här hemma
med felicia och chillar . om 2 timmar börjar jag bänka mig framför tvn med något gott i handen .
Idag har jag varit i skolan hela dagen . Till lunch åt jag pasta med köttfärssås . Inte så gott :/ . men men ..
Efter skolans slut gick jag till Felicia och vi gick och kollade lite i affärer  . Jag fick med mig en ny 3 kvartsärmad tröja / sommarjacka. Sen drog vi oss hem. Yés box ! Skriver i mårgon.
 


 Vi hörs ! ♥


O u t f i t - t i s d a g






Grönt baslinne - h & m
Ljusblå jeans - h & m
Svart  v-ringad tröja - h & m
svart sidenbälte - h e m m a
halsband - G o t l a n 
vanlig bas tröja - h & m  

Sovmårgon

hejsan bloggen ! Idag skiner solen men det är nog piss kallt . Men aja ska holla humöret uppe. Har sov mårgon idag så just nu sitter jag bänkad framför skärmen och kollar på CSI .I går förgade min mamma min hunds hår haha . Det blev rosa och blå haha ! väldigt roligt blev det . Vaknade också av att lille skiten Malin  Rudolfssons.blogg.se skrev till mig på mårgonen -.- . Du ska få!!! haha . Men idag blir det tv - kväll , Den rätte för rosing, desperate housewifes & Christine !
I ♥ Tisdagar.  Ha det bäst . P U S  S  /  S O F I A 
   

Låten får mig att tänka på dom bästa stunderna Sommaren 08

vi hörs . Pallar inte skriva ett inlägg om min dag . Inget speciellt . Säger bara Vädret suger !
Ge mig mer förslag på hur jag ska tatuera mig ? . Puss på er alla ♥



Jason Mraz - I´m Yours

Söndag

Tjenare !
idag var jag med lilla Jaqueline . Vi gick en sväng på Görgatan och Jaqueline köpte en jätte söt klänning med en dragkedja på ryggen och en "tubkjol" fasst allt var lixom ihop . Och jag tästade en urgullig liten 4kvartsärmad tröja , En Bebisrosa . med silvriga kvappar på . Sjukt söt. Nu sitter jag och kollar på One three hill . Väntar också på att mami ska komma hem . Hon kommer hem från ryssland idag och har med sig massa saker till mig som e.x Mat . Kläder  yés lite sådant . Sitter också och äter grovbrödmackor med apelsinsaft , Jummi Jummi ! . 
 Ikväll ska jag ta det lungt , inte göra något speciellt . 
Jag har en fråga också : Vad tycker ni jag ska tatuera när jag blir äldre ?
Jag funderar på att göra ett kors med nån liten tråd med en liten pärla på . Precis på handleden . Under alla ådrer.Funderar också på att tatuera mig hos Ami i The ink . Men ge mig förslag !

Kvällens mys outfit

Ha det bäst ♥


Remember this


Såg den på Danielas blogg, försök att inte spy!
12 saker du önskar att du inte visste!

1) Efter en timmes simmande i en allmän pool har du fått i dig en halv liter urin.

2) Under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt med 15 penisar, till exempel genom att ta i dörrhandtag.

3) En genomsnittlig persons årliga intag av snabbmat innehåller 12 könshår.
4) Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover.

5) Under ett år skakar du hand med 11 kvinnor som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.

6) Under ett år skakar du hand med 6 män som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.

7) De flesta män tvättar överhuvudtaget inte händerna efter att de varit på toaletten. Tänk på det nästa gång du är på krogen och äter jordnötter från skålen på bardisken.

8) Under en genomsnittlig bröllopsmottagning har du en hundradels chans att bli smittad med munherpes från en av gästerna.

9) Du andas dagligen in en liter av andra människors anala gaser.

10) Tandläkare har rekommenderat att tandborstar bör hållas på ett avstånd av minst 2 meter ifrån toalettstolen för att undvika att luftburna partiklar härrörande från spolningen fastnar på dem.

11) Du tillbringar sex månader av ditt liv på toaletten.

12) Att bita på naglarna är som att slicka rent toalettstolen.

Lördag + D

Hejsan svejsan ! , igår kväll var jag ju ute med mina kompisr . Förs mötte jag Felicia Danne Emil Robin " manka " & Adam . Sen kom Felicias kompis Sabina och Viking . Efter det kom Felicias Kompis Kille Nicho . Efter ett tag så gick jag adam robin emil danne till en Fotbollsplanen och la oss på rygg och snackade. Haha sen klättra Manka upp i fotbollsnätet och fasna när han var längst upp hah . Pallar inte berätta allt . Men det var skit kul . Har saknat dom en hel del . Sen gick vi hem till Danne . och chillade och kollade i gamla skolkataloger från 6 års till 8 an . Shit . fan vad det var kul . Alla såg så söta ut haha . Men sen gick vi ut igen . och Träffade typ flera . Sen var alla killarna tvungna att tagga hem så jag och felicia stack också , Vi bor ju i samma port :D . Jag kom hem runt halv 12 .


 En bild på ur söta Daniela . Saknar dig bruden .

Men  vi hörs i kväll puss
  ♥


+ 3

Hejsan kära bloggLäsare ! . Förlåt att jag inte har Uppdaterat på tre dagar men det har varit lite stressigt med mina prov och grejer.

Torsdag : var jag i skolan hela dagen . Hade vanliga tråkiga lektioner . På Non så tränade vi till Provet .
Sen gick jag hem . Chillade kollade på tv . Aa ni vet.

Fredag : Jag gick som vanligt till skolan , Första lektionen var idrott .Ganska kul . Sen gick jag till Sven-Engelskan och övade på No-provet . Efter det hade vi No . och provet gick galant men .. vi ska få provsvaren nästa vecka . Hoppas det gick bra bara . Efter det hade vi engelska . Inget speciellt vi läste våra böcker . Efter Lunchen hade vi so . My favourite .
 Fasst när vi kom dit . Var vår lärare sjuk . Så vi fick hemläxa. inte så kul -.- . Sen började min oturs"eftermiddag". Det började med att jag Hade glömmt mina hemnycklar hemma . Så jag var ute låst , och det var sjukt kallt . och jag hade bara ett bar tights och en tubkjol . Men mina kära klasskamrater var snälla och var med mig till 5 . När vi väl satt utanför min dörr . Blev ju jag  så klart pissnödig . och det brukar ju inte finnas någon toalett så jag fick hålla mig i ungefär en timme ! . Mitt i allt så öppnar mina surgrannar dörren och börjar skälla på mig att jag tar in "främlingar" in i porten och att det inte var trevligt att vi satt och väntade ? :s Hur sur och skum får man vara ? aa i alla fall . Göran (plastpappan) kom hem och öppnade till mig . Home sweet home .. Efter det tog jag det chill och njöt av min fortsättnig av fredagskvällen.

Lördag :  Idag var jag och Felicia ute med the dogz hah , En riktigt lång en . (kommer bilder sen)  Till Tanto och tillbaka .
När jag kom hem så tvättade jag lillen och han somna som en stock haha . så söt. Nyss har jag bakat klart min goda Banana cake [a]  Har gäster i kväll . men det blir väll killarna efter :-]  .


 

Men vi hörs ♥


onsdag

hej alla bloggläsare . idag så har jag varit i skolan som vanligt, efter de så gick jag hem och chilla . sen träffa jag my indie syster en stund vi gick ut med våra hundar typ ganska långt bort . en halv timma kanske, eller mer . i vårsolen och altl :) de va mysigt ! sen var vi barnvakt, och nu skulle vi träffa våra grabbar haha (A) men dom kan inte, såklart har dom ju träning -.- så ja, vi ska typ inte göra ngt nu . eller vi får se sen . jag skriver mer sen . ha en underbar kväll ! här kmr 2 bilder på mig :) ! jag laddar in dom andra sen . puss
 jag

Bild 1 : jag idag och lusse Oseriös

Outfit - O N S D A G






♥  Randig tröja - BikBok
♥  Kjol spets - Gammal
♥  Halsband - Egen gjort
♥  Armband - BikBok

B I L D E R - T I S D A G




M  I M M I   P Å    W A Y N ´S   C O F F E




 J A G   P Å   W A Y N ´S





 S O N J A





S M I L E



 R A N D I G  K J O L  +  L A X F Ä R G A T   S K Ä R P




S A M M A   S O M    B I L D E N    O V A N




H A  H A  ( B J U D E R  P Å  B I L D E N )




S E X I G A !!!



H I H I




B E A G E   S P E T S  T - S H I R T




 S  P Ä T S


 P u ss på er   ♥ 

Tisdag

hejsan bloggen ! . Hur är det med alla idag ? allt är super och solen lyser . Inte lika dystert längre , man börjar fankänna lite vår känsla . Idag vaknade jag av att solen lyste in i mina ögon . Jag drog på mig uggsen och gick på en mårgon runda med Lucce , sen tog ja en frukost och satte på min dagens . Det blev faktist min nya snygga randiga 3 kvartsärmade tröja och ett gulligt halsband med 2 guldiga hjärtan & ett par ljusblå jeans med kombenation av vita convers . Som jag kan vara lite dum ,tog jag på mig min sommar jacka . Min svarta " kavaj " eller vad den nu ska kallas , som är 3 kvarts ärmad . Inte så smart. Men jag dog inte , bara nästan haha. Men nu ringer sötosen Mimmi . Vi ska ut på café i " vårvädret"  , Ska nog ta en liten Latte och  Muffins . Vi får se hur det blir . Drar på mig en lite tjockare jacka tror jag . 
Men nu drar jag till skolan .



 


Men vi hörs skriver ett till
inlägg när jag kommer hem puss.

Studiedag

hej kära bloggen. I dag var jag med Mimmi & Leyla. Vi drog oss till stan men först en sväng till Götgatan . Jag köpte en Blå vit ranig 3 kvartsärmad tröja och ett remsat svart armband . I hårt skinn. Båda sakerna kom från BikBok. Sedan efter drog vi till globen och strosa runt där . Efter det pallrade vi oss till Hötorget och gick raka vägen till ett lunch ställe , det blev kebaben brevid punk shop. Mummsi har inte ätit det på 3 ÅR ! . Mimmi kollade på ett par ur läckra jeans från Gina . Ljusblå med massa hål i .  Ett par perfekta till sommaren . Sedan åkte vi hem och chillade lite på Burger king . Haha Vi åt inget . Man måste ju holla lite koll på kroppen . Efter det kom Marilyn och lämna Mimmis koss. Vi snacka lite med henne och stack . Nu sitter jag hemma hos Mimmi . Efter det blir det plugg...plugg. Har prov i No på FREDAG ! oupsi .
Lägger in lite bilder på dagens köp sen . 
 









Bild 1. G L O B E N
Bild 2. N Y T T   K Ö P
Bild 3. D R E S S C O D E
Bild 4. G L A D

Vi hörs ♥

Heeelg

Hejsan alla söta läsare . Lördagskvällen blev en riktig tortyr för halsen jag och Felicia satt och skrek , För igentligen skulle ju E.M.D vinna !! men det var ju ganska häftigt att den där Malena vann . Då får man ju något nytt för en gång skull . Jag är ju inget opera älskare men hennes låt var ju ganska bra tycker jag .

Dagens bild : Jag mami & lillebroshan .
finlands båten över till mammas
kompis i Helsinki :)

Söndag .Idag har jag tagit hand om min lillebror . vi lagade pasta till lunch. Det var väldigt gott och som + la vi till lite ost . Det blev pricken över i't . Kvällen slutar nog med att jag går ut med några Friend's, eller så blir det sötnosen Mimmi.
Vi hörs ♥

Melodifestivalen



JAG HOPPAS VÄRKLIGEN PÅ DOM HÄRA UR SNYGGA KILLARNA ! snälla snälla...snälla
Ofta brukar det inte blir en tv kväll med Melodifestivalen men ikväll blir det indisyster & mys .
SÅ Vi KOLLAR OCH HOPPAS! Enjoy / S
Ps. Danny saucedo är miiiiiiiiiin !


 
Ha en fortsatt trevlig kväll, kramar!

I LOVE THIS SONG


CROSS FIRE


Den här lyssnade jag på sum 08 . Min och Felicias låt ahah . 
Grymma minnen från sommaren . sköt om er . puss

RSS 2.0